Ikano Bank


Annonse
Eksempelrente 13,49 %, eff. rente 16,60 %. 65 000 kr o/5 år, etabl.geb. 950 kr. Totalt 93 730 kr.
Effektiv rente:14,88%
Lånebeløp:30 000 – 400 000 kroner
Nedbetalingstid:1-15 år
Inntektskrav:200 000 kroner
Krav alder:23 år

Ikano Bank er en av landets største tilbydere av forbrukslån, selv om det kanskje ikke er alle som har så god kjennskap til banken. Men når man nå får høre om eierselskapet til Ikano, så har man nok et lite forhold til det allikevel. For det er nemlig en bank som er heleid av IKEA – og det selskapet har du kanskje vært innom et par ganger allerede? Ikano Bank har spesialisert seg på å tilby små og mellomstore lån til det norske folk, og gir deg gunstige forbrukslån uten at du behøver å stille med sikkerhet for lånet.

Den største fordelen med å søke om et forbrukslån fra Ikano Bank er den raske responstiden. Ikano Bank har nemlig systemer som automatisk tar imot og behandler søknaden din. Med andre ord – ingen ventetid! Det gjør at du slipper å være uvitende om du kommer til å få lånet eller ikke, samtidig som det sikrer en raskere utbetaling av lånet. Ved bruk av BankID er det faktisk mulig å få utbetalt lånet samme dag som man la inn søknaden. Og pengene kan man naturligvis bruke på akkurat hva man vil, for det er ingen retningslinjer rundt dette når man søker om lån fra Ikano Bank.

Hos Ikano Bank kan du søke om et forbrukslån på inntil 200 000 kroner når du er 23 år gammel. Banken har relativt overkommelige søkekriterier, og er spesielt populært blant de yngste av oss. Banken er også behjelpelig med refinansiering av gammel gjeld, noe som passer bra for de som sliter med kredittkortgjeld eller dyre smålån. Da kan det være nødvendig å stille med sikkerhet i bolig – i alle fall om man har inkasso.

Fordeler

– Overkommelige søkekriterier
– Gunstige betingelser
– Umiddelbart svar på søknad

Ulemper

– Lav lånegrense

Kriterier for innvilgelse

– Du må være minst 23 år gammel for å søke lån hos Ikano Bank
– Du kan ikke ha betalingsanmerkninger
– Årsinntekten din må være på minst 200 000 kroner/årlig (før skatt)
– Du må være norsk statsborger eller ha bodd i Norge i minst 3 år