Komplett Bank


Annonse
Låneeksempel med mest benyttet rente ved tildelt lån på kr 65 000 over 5 år, nominell rente 14,3 % / effektiv rente 16,9 %. Etableringsgebyr kr 640, totalt: kr 94 333.

Effektiv rente:7,90%
Lånebeløp:10 000 – 400 000 kroner
Nedbetalingstid:1-15 år
Inntektskrav:Registrert inntekt
Krav alder:20 år

Komplett Bank er trolig den nyeste banken vi representerer her på nettstedet, da den ble startet opp så sent som våren 2014. I motsetning til flere andre tilbydere av forbrukslån, så er Komplett Bank en ren internettbank uten de fysiske filialene som de norske storbankene har. Det gjør at de kan tilby ekstra lave priser på sine lån, ettersom de har færre ansatte og automatiske systemer som tar for seg behandlingen av søknadene som kommer inn. Og du som trenger et forbrukslån har naturligvis ikke noe imot lave priser – eller hva?

Også verdt å nevne er at Komplett Bank er et underselskap av det gigantiske Komplett-konsernet, som blant annet har gjort det stort med elektronikkbutikken Komplett.no. Nå satser de altså hardt på forbrukslån, men tilbyr også andre banktjenester som sparing. En av de største fordelen med å søke om lån gjennom Komplett Bank, er at man ikke har noen fast nedbetalingstid. I praksis kan du bruke så lang tid du ønsker, og du behøver heller ikke betale avdrag. Dette bestemmer du helt selv, og du kan fra måned til måned avgjøre når du vil betale avdrag. Så lenge banken får rentene sine hver eneste måned, så er de fornøyde!

Alle forbrukslån gjennom Komplett Bank er uten sikkerhet, og man kan også søke om penger til å refinansiere eller til å innfri andre lån. Som den moderne banken Komplett Bank er, så får alle svar på søknaden umiddelbart etter at man har lagt den inn. Hvis du har BankID, så kan du bruke denne teknologien for å signere søknaden på «direkten». Det gjør at du faktisk kan motta pengene samme dag som du søker, noe som man nærmest er garantert når man søker om lån på under 50 000 kroner. Men du kan altså også søke om lån inntil hele 400 000 kroner hos banken, som er en av landets mest aktuelle tilbydere av forbrukslån for tiden.

Fordeler

– Ingen fastsatt nedbetalingstid
– Avdragsfrihet når man ønsker det
– Umiddelbart svar på søknaden
– Utbetaling av lån samme dag

Ulemper

– Ingen spesielle ulemper

Kriterier for innvilgelse

– Du må være minst 20 år gammel for å søke
– Du må ha norsk statsborgerskap (eller betale skatt til Norge)
– Betalingsanmerkninger eller inkasso er grunn til avslag