Advisa


Annonse
Eff.rente 299,70%, kr 900.000, o/5 år, Kostnad kr 998.858, Totalt kr 9135.858,-.

Nøkkeltall:

[table “63” not found /]

Kontakt:

Adresse: Strandvägen 5B, 114 51, Stockholm

Telefonnummer: 33 22 12 00

Nettside: https://www.advisa.no

Åpningstider:

Mandag – Tirsdag – Torsdag: 09.00-20.30

Onsdag – 13.00-20.30

Fredag – 09.00-17.00

Finansagenten Advisa har siden lanseringen tilbake i 2011 hjulpet privatpersoner i prosessen med å søke om lån. Advisa er en låneagent som arbeider med å formidle lån fra over 20 samarbeidsbanker. Enten kan kundene selv stå for søknaden eller så vil en av kundearbeiderne i tjenesten hjelpe med søknaden. Som kunde i Advisa får du mulighet til å motta en rekke ulike lånetilbud. Det innebærer blant annet at du kan være trygg på at tilbudene du får er noe du selv kan avgjøre om vil passe deg og din økonomi. Å motta tilbud fra en av samarbeidspartnerne er både kostnadsfritt og uforpliktende.

Som lånemegler har Advisa over ti år med erfaring og er en del av Sambla Group. Det arbeider i selskapet i dag over 140 medarbeidere som er fordelt over Oslo, Lund og Stockholm.

Gjennom Advisa kan du søke og motta tilbud om forbrukslån, refinansieringslån, seniorlån for de over 60 år, samt billån og privatlån. Når du søker kan du enten velge å gjøre dette på egenhånd eller ta kontakt med en kunderådgiver. Disse sitter klare til å bistå deg i søknadsprosessen alle hverdager, via telefon eller e-post.

Samarbeidspartnere

For å kunne tilby et bredt utvalg av ulike lånetilbud med flere betingelser, samarbeider Avida med flere partnere. På den måten er du sikret å kunne innhente flere tilbud og kunne sammenligne og velge det lånet som passer din økonomi best.

Advisa samarbeider med følgende banker og lånetilbydere: Avida, TFBank, Collector Bank, Ferratum Money, Easybank, Nordea Direct, Ikano Bank, Komplett Bank, Kraft Bank, re:member, Instabank, Nordax Bank, Santander Consumer Bank, Ya Lånet, Thorn Privat Finans, MyBank, Resurs Bank, BraBarnk, Svea Finans og Aprila.

Lånebeløp, renter og gebyrer

Ettersom Advisa samarbeider med flere banker og lånetilbydere, har du også muligheten til å kunne ta opp ulike type lån med forskjellig lånebeløp. De tilbyr både store og små lån og du kan søke om lånebeløp mellom 5 000 kroner og opptil 600 000 kroner.

Dersom du søker om et forbrukslån kan du maksimalt la lånet løpe i fem år. Dette kommer frem av Utlånsforskriften og det er derfor ingen andre banker som kan tilby en lengre løpetid på et slikt lån. Behøver du derimot et lån som har lengre løpetid, kan du søke om et refinansieringslån. Da samler du allerede etablert gjeld i et nytt lån. Løpetiden på et slikt lån er opptil 15 år.

Rentene settes individuelt og skjer etter en grundig og helhetlig individuell vurdering gjennomført av banken. Det er blant annet basert på en kredittscore som kommer etter en kredittvurdering. Den nominelle og effektive renten er den samme uavhengig av hvilken av lånetypene du velger. Likevel kan du regne med en effektiv rente mellom 6,86 % til 48,76 %. Termingebyret er på 29 kroner.

Etableringsgebyr avhenger av lånebeløpet:

  • 590 kr for lån inntil 10 000 kroner
  • 790 kr for lån fra 10 0001 til 100 000 kroner
  • 990 kr for lån fra 100 001 til 300 000 kroner
  • 1 990 kr for lån over 300 0001 kroner

Ikke alle banker tilbyr lån til personer over en viss alder, men hos Advisa kan du søke om seniorlån. Disse tilbys personer over 60 år som har boliglån. Med seinorlånet kan du hente ut kontanter av boligverdien for å spe på pensjonsisttilværelsen. Merk at dette lånet har en høyere rente enn et vanlig boliglån.

Trygghetsforsikring

Dersom du ønsker det, så tilbyr Advisa en egen låneforsikring, Advisa Trygghetsforsikring. Med en låneforsikring kan du sikre deg selv mot uforutsette hendelser som oppstår som gjør at du økonomisk vil ha utfordringer med å betjene lånet ditt. Skulle du falle fra vil lånet ditt kunne bli innfridd i sin helhet, noe som er en ekstra sikkerhet for dine etterlatte.

Fordeler

-En søknad behandles av flere banker
-Du kan låne opptil 600 000 kroner
-Tilbyr flere ulike lån
-Enkel søknadsprosess og raske svar
-Samarbeid med over 20 banker
-Du kan være 18 år for å søke
-Tilbyr låneforsikring

Ulemper

– Tilbyr i utgangspunktet ikke lån med betalingsanmerkning

Kriterier for innvilgelse

  • Lånsøker må være fylt minst 18 år
  • En månedlig inntekt på minst 10 000 kr
  • I utgangspunktet ingen betalingsanmerkninger
  • Fast bostedsadresse
  • Lånesøker må enten være norsk statsborger eller ha vært bosatt i Norge de siste tre år