Axo Finans


Annonse
Eff.rente 13,70%, kr 100.000, o/5 år, Kostnad kr 35.858, Totalt kr 135.858,-.

Nøkkeltall:

Effektiv rente:5,16%
Lånebeløp:10 000 – 600 000 kroner
Løpetid:1-20 år
Inntektskrav:Registrert inntekt
Alderskrav:20 år

Kontakt:

Adresse: St. Olavs gate 28, 0166 Oslo

Telefonnummer: 22 86 74 00

Nettside: https://www.axofinans.no

Åpningstider:

Mandag – Fredag: 08:00 – 21:00

Lørdag – Søndag: 10:00 – 16:00

Selskapet ble startet opp i 2008 av Stig Arff og Morten Armand Johansen, som begge har erfaring fra banksekstoren. I dag er de Norges største finansagent, og kan hjelpe med søknad om forbrukslån og refinansiering. Axo Finans kjøpe opp Defero i 2022, leverandør av kredittsjekk i Norge, og de tilbyr nå et bredt spekter av skreddersydde finansielle tjenester til kundene.

Som finansagent hjelper Axo Finans deg med å søke om ulike typer lån hos flere forskjellige banker og finansielle aktører. Du kan søke om blant annet forbrukslån og lån til refinansiering, som er et av Axo Finans sine fokusområder. De er spesialister på refinansiering av kredittgjeld, og kan hjelpe deg med å få bedre vilkår enn du har i dag.

Når du søker om lån gjennom Axo Finans vil søknaden sendes videre til alle samarbeidspartnerne. Det tar mellom 24 og 48 timer før du får svar fra alle aktørene. Når du har fått svar på søknaden kan du sjekke de ulike tilbudene hos Axo Finans, og finne det tilbudet som passer deg best. Skulle du ha noen spørsmål eller behov for veiledning, kan du ta kontakt med en kundebehandler for å få god hjelp og rådgivning.

Hovedkontoret til Axo Finans ligger i Oslo. Dette kontoret kan du ikke besøke, men kundesenteret er tilgjengelig på telefon i hverdag og helger. Du kan også ta kontakt og få hjelp gjennom chat på nettsiden. Skulle chaten være stengt kan du sende en forespørsel på e-post.

Samarbeidspartnere

Axo Finans samarbeider med 25 ulike aktører innenfor bank og finans. Siden de samarbeider med flere ulike aktør kan de hente inn flere ulike tilbud, slik at du som lånekunde kan velge det rimeligste og beste lånet.

Axo Finans samarbeider med følgende aktører:

Bank Norwegian, Santander Consumer Bank, Komplett Bank, Nordax Bank, Nordea Direct, Resurs, re.member, SVEA, YA Lånet, Ikano Bank, TFBank, Avida, Lea Bank, Instabank, Express Bank, Kraft Bank, Bank 2, Ferratum, MyBank, Thorn Privat Finans, Aprila, Bente Olafsen Finans AS, Northmill Bank, Norsk Refinansiering, Nystartslånet.

Når du har mottatt svar på søknaden finner du de igjen under ‘Mine tilbud’ i Axo Finans sin portal. Her finner du detaljerte tilbud fra alle bankene som kunne gi deg tilbud, slik at du selv kan velge det beste. Når du har funnet et tilbud som passer for deg kan du signere avtalen med bankID. Pengene utbetales normalt 1 til 3 virkedager etter at lånepapirene er signert og verifisert av den aktuelle tilbyderen.

Lånebeløp, renter og gebyrer

Siden Axo Finans ikke tilbyr lån selv, men er en tjeneste for søknad om lån, er det ikke en bestemt sats for hvor mye du kan låne, og hvor mye de ekstra kostnadene vil komme på. Å benytte seg av Axo Finans sine tjenester er helt kostnadsfritt, da de får betalt av banken og ikke deg som kunde.

Søker du om forbrukslån eller refinansiering uten sikkerhet er lånerammen på 10 000 – 600 000 kroner. Den nominelle renten ligger mellom 4,9 % og 24,9 %, med et snitt på 10 %. Effektiv rente ligger mellom 5,16 % og 26,33 %.

Hvor mye du må faktisk betale i nominelle og effektive renter avhenger av personlig økonomi, og hver enkelt banks kredittvurdering. Det er derfor ikke mulig å si nøyaktig hvor mye du må betale før du har søkt om lån.

Hver enkelt bank har egen satser for gebyrer, men det er i hovedsak to gebyrer du må forholde deg til, etableringsgebyr og administrasjonsgebyr. Etableringsgebyret betales kun en gang, og legges gjerne til din første faktura. Administrasjonsgebyret kommer månedlig, og er en del av ditt faste terminbeløp. Etableringsgebyret varier fra 0 til 1 990 kroner, mens administrasjonsgebyret ligger mellom 0 og 50 kroner.

Fordeler

– Henter inn lånetilbudene for deg
– Samarbeider med flest banker
– Mulighetene for å få flere lånetilbud
– Høy maksimal lånegrense
– Gratis og uforpliktende
– Kan søke om både lån og refinansiering
– Rask tilbakemelding

Ulemper

– Høy aldersgrense
– Må ha registrert liknet inntekt

Kriterier for innvilgelse

  • Må være minst 23 år gammel
  • Ha fast årlig inntekt som er liknet
  • Kan ikke ha noen betalingsanmerkninger
  • Ingen aktive inkassosaker