Digifinans


Annonse
Eff. rente 20.18%, kr 25.000, o/5 år. Kostnad kr 13.518, totalt kr 38.518,-

Nøkkeltall:

Effektiv rente:fra 5,01 % til 25,0 %
Lånebeløp:10 000 - 600 000
Løpetid:1 - 15 år
Inntektskrav:120 000 kroner
Alderskrav:20 år

Kontakt:

Adresse: Runeberginkatu 5B, 00100 Helsinki, Finland

Telefonnummer: 21 40 37 34

Nettside: https://digifinans.no/

Åpningstider:

Mandag – Fredag: 09:00 – 16:00

Lørdag – Søndag: Stengt

Dette er en sammenligningstjeneste på nett som også fungerer som en låneagent. Digifinans har hele Norden som sitt hovedområde med kunder fra alle de skandinaviske landene. Hovedkontoret ligger i Finland, og det er ingen kontorer i Norge. Gjennom sammenligningstjenesten kan du søke om smålån, forbrukslån og lån til refinansiering med en nedbetalingstid på inntil 15 år.

Et av hovedformålene til Digifinans er å tilby en trygg og sikker søknadsprosess for sine kunder. Dette sikres blant annet gjennom at de har en egen innloggingsside som bidrar til at alle data du gir fra deg, lagres trygt hos dem. En slik prosedyre før du kan søke er ment å skulle gi deg en trygg og forutsigbar opplevelse av å benytte deg av en låneagent.

Når du benytter deg av en låneagent vil prosessen med å søke om lån gjøres enklere og mer effektiv. Sammenligningstjenesten samarbeider med flere banker som alle vil konkurrere om å gi deg det beste lånetilbudet med de mest fordelaktige betingelsene.

I tillegg har tjenesten valgt å tilby kundene sine tilgjengelige kunderådgivere. Disse er klare for å hjelpe sine kunder alle hverdager mellom kl 09:00 og 16:00. Kundeservice er tilgjengelig både via telefon, e-post og chat.

Samarbeidspartnere

Når du bruker sammenligningstjenesten eller en av låneagentene som tilbys vil søknaden din bli sendt ut til en rekke ulike aktører på markedet. På den måten vil du kunne spare tid i form av at du bare behøver å sende en søknad. Behandlingen og tilbudene vil komme like raskt inn som når du sender inn direkte selv. Det er likevel store muligheter for at du vil finne aktører du ikke selv ville kommet over.

Samarbeidspartnerne til Digifinans er:

Santander Consumer Bank, Lea Bank, Ya Resurs, Nordea, Express Bank, Bluestep Bank, Komplett Bank, Ikano Bank, TF Bank, Avida, Nordax Bank, Instabank, Svea Finans, Kraft Bank, Resurs Bank og Thorn Privat Finans.

Lånebeløp, renter og gebyrer

Lån uten sikkerhet har en låneramme på 10 000 til 600 000 kroner. Hvor mye du faktisk kan låne avhenger av din finansielle situasjon. Du kan ikke låne mer enn fem ganger årlig inntekt. Dette gjelder uavhengig om du søker om smålån, forbrukslån eller lån til refinansiering.

Rentene for lånet du søker, uavhengig av hvilken lånetype, fastsettes etter en individuell vurdering. Det er her din kredittscore vil kunne avgjøre om du vil få en høyere rente eller en lavere effektiv rente. Hos Digifinans varierer den nominelle renten fra 4,90 % til 21,95%. Den effektive renten varier fra 5,01 % til 25,0 %

Når du søker om lån må du betale et etableringsgebyr. Dette er en engangssum som blir lagt til ditt første terminavdrag. Etableringsgebyret kommet ved hvert nye lån som blir opprettet og ligger på 950 kroner. I tillegg kommer et termingebyr på 40 kroner.

Forsikring

Digifinans er en sammenligningstjenste, og ikke en låneformidler. Når du inngår en låneavtale gjennom selskapet opperettes det et kundeforhold mellom deg og banken du tar opp lån i. Hvis denne banken tilbyr låneforsikring, kan du velge å kjøpe dette.

En låneforsikring for lån uten sikkerhet, herunder lån til refinansiering og forbrukslån, dekker dine økonomiske forpliktelser i inntil 12 måneder. Forsikringen gjelder ved dødsfall, alvorlig sykdom, ufrivillig arbeidsledighet, permittering og sykemelding.

Nøyaktige vilkår og kostnader knyttet til forsikringen får du hos den aktuelle aktøren. Husk at forsikringen kun dekker det ene lånet, det finnes ingen forsikring som dekker alle lån og kreditter.

Fordeler

-Lav aldersgrense
-Gratis og uforpliktende å benytte
-Lar deg søke om lånetilbud fra flere aktører samtidig
-Mulighet til å søke om inntil 600 000 kroner
-Samarbeider med flere kjente banker
-En av markedets laveste effektive rente

Ulemper

-Tilbyr ikke lån med betalingsanmerkning
-Kundesenteret ikke tilgjengelig i helger
-Ingen kontorer i Norge

Kriterier for innvilgelse

For å søke om lån gjennom Digifinans må du:

  • være mellom 20 og 75 år gammel
  • ha en fast årlig inntekt på minst 120 000 kroner
  • ingen betalingsanmerkninger eller inkassosaker
  • kontonummer i norsk bank
  • må ha bankID for signering av lånetilbud