Klikklån


Annonse
Effektiv rente 25,41%, kostnad 30 892,-, totalt 75 892,-.

Nøkkeltall:

Effektiv rente:Fra 12,27 %
Lånebeløp:10 000 - 70 000
Løpetid:2 - 5 år
Inntektskrav:Ikke oppgitt
Alderskrav:21 år

Kontakt:

Adresse:Innspurten 13A, 0663 Oslo

Telefonnummer:21 61 00 01

Nettside: https://www.klikklan.no/

Åpningstider:

Torsdag: 09:00 – 17:00

Fredag: 08:00 – 16:00

Lørdag – Søndag: Stengt

Lånetilbyderen KlikkLån ble skapt i samarbeid med Thorn Norge Finans AS tilbake i 1957. Thorn er ledende når det kommer til finansiering av elektronikk til hjemmet, og var lenge en av de største leverandørene for utleie av hvitevarer. I dag tilbyr KlikkLån kontantlån, og har fokus på ansvarlig praksis. Det legges derfor stor vekt på økonomisk sikkerhet når KlikkLån behandler lånesøknader.

Gjennom KlikkLån kan du søk om kontantlån, og kan bruke mellom to og fem år på nedbetalingen. Det stilles ingen krav til sikkerhet, og du som låntaker trenger ei heller ha en forklaring på hvorfor du trenger lån. Søknaden behandles i henhold til KlikkLån og Thorns kriterier for utlån, og du kan forvente rask tilbakemelding om du søker i bankens åpningstider. Ved behov kan du søke om å få innvilget kontantlån med avdragsfrihet i inntil 90 dager. Dette må avtales ved inngåelse av kontrakt.

Siden KlikkLån ble skapt i samarbeid med Thorn, er det de som i dag tilbyr finansiering og behandler lånesøknaden. Med andre ord, du vil ha en låneavtale med Thorn Norge Finans AS. Siden Thorn er en såpass stor tilbyder av finansielle produkter og løsninger gir det deg som låntaker flere muligheter når det kommer til finansiering og forsikring.

Hovedkontoret til KlikkLån ligger i Oslo, men er ikke åpent for publikum. Ønsker du å komme i kontakt med en kunderådgiver kan du ta kontakt over telefon. Kundesenteret har åpent mandag til torsdag mellom klokken 09:00 og 17:00, og fredag mellom klokken 08:00 og 16:00. Hvis du har spørsmål utenfor åpningstiden kan du sende en e-post. Du får svar i løpet av neste arbeidsdag.

Lånebeløp, renter og gebyrer

Gjennom KlikkLån kan du søke om kontantlån på mellom 10 000 og 70 000 kroner. Hva du må betale i renter fastsettes etter en gjennomgang av din personlige økonomi. Den nominelle renten varier derfor fra låntaker til låntaker, og starter på 9,48 %. Effektiv rente varier fra 12,27 til 39,90 %.

I tillegg til rentene operer KlikkLån med to ulike gebyrer, disse er fastsatt av Thorn og er gjeldende for alle lånetilbud som finansieres av dem. Etableringsgebyret varier ut i fra hvor høyt lånebeløp du ønsker å låne. For kontantlån under 15 000 kroner er etableringsgebyret 595 kroner, lån mellom 15 000 og 35 000 har et etableringsgebyr på 995 kroner, og for lån over 35 000 er etableringsgebyret 2,8 % av lånebeløpet.

Termingebyret fastsettes av hvilken faktureringsmetode du velger. Faktura på papir har et termingebyr på 69 kroner, e-faktura et gebyr på 45 kroner og AvtaleGiro et termingebyr på 29 kroner. Ved å velge e-faktura eller AvtaleGiro kan du spare flere hunder kroner årlig, samt at du har mindre risiko for å glemme et avdrag. Løsningene er også miljøvennlige, noe KlikkLån og Thorn Privat Finans har fokus på.

I tillegg til etableringsgebyr og termingebyr kan du bli belastet et purregebyr på 35 kroner for forsinket betaling.

Låneforsikring

KlikkLån er ikke en tilbyder av betalingsforsikring, men siden lånet finansieres av Thorn er det muligheter for å inngå avtale om forsikring gjennom dem. Hva denne forsikringen dekker avhenger av hvilken avtale du inngår.

På generelt basis vil en betalingsforsikring dekke dine månedlige utgifter til lånet i tilfelle ufrivillig arbeidsledighet, permittering og sykemelding. Forsikringen vil dekke utgiftene i inntil 12 måneder. I tilfelle alvorlig sykdom og dødsfall kan forsikringen betale ut gjelden.

Fordeler

– Enkelt å søke om lån
– Kun krav om fast inntekt, ingen minstekrav til beløp
– Lav aldersgrense
– Valgfri nedbetalingstid og mulighet for avdragsfrihet
– Automatisk svar etter innsendt lånesøknad
– Lånet utbetales virkedagen etter lånesøknaden innvilges
– Rimeligere termingebyr for miljøvennlige alternativer
– Lånet kan nedbetales raskere enn avtalt
– Låneavtalen kan signeres digitalt med BankID

Ulemper

– Minst to års nedbetalingstid
– Etableringsgebyr avhenger av lånebeløp
– Termingebyr avhenger av faktureringsmetode
– Høye nominelle og effektive renter
– Må være registrert i folkeregisteret

Kriterier for innvilgelse

  • Må være minst 21 år gammel
  • Ha fast årlig inntekt
  • Må ha vært folkeregistrert i Norge i minst to år
  • Kan ikke ha noen betalingsanmerkninger
  • Ingen aktive inkassosaker