Mileni


Annonse
Eks: Nom. rente 11,66 %, eff. rente 13,21 %, 150 000 kr o/5 år, kostnad 52 007 kr, totalt 202 007 kr.

Nøkkeltall:

Effektiv rente:4,08-10,87%
Lånebeløp:fra 10 000 opptil 10 000 000
Løpetid:1 - 30 år
Inntektskrav: 250 000
Alderskrav:20 år

Kontakt:

Adresse: Nedre Vollgate 4, 0158 Oslo

Telefonnummer: 22 42 22 22

Nettside: https://www.mileni.no

Åpningstider:

Mandag – Fredag: 10:00-18:00

Lørdag og søndag: Stengt

Låneagenten Mileni AS har siden den ble etablert i 2018 tilbudt kunder hjelp til å finne de beste finansielle løsningene på sine utfordringer når det gjelder å søke lån. Daglig leder heter Esmaeil Golgoli og selskapet er en del av et konsern som består av fire ulike selskap. Gjennom sine samarbeidspartnere har Mileni mulighet til å tilby lån til de som har fått avslag i andre banker. De tilbyr lån med betalingsanmerkning og har som mål å stoppe tvangssalg av bolig.

Mileni tilbyr boliglån til deg som enten har mulighet til å stille sikkerhet for lånet gjennom bolig eller annen eiendom. De tilbyr også boliglån gjennom realkausjonist. Du kan også søke om refinansiering av gjeld med sikkerhet i bolig. På den måten kan du samle gjelden din og bake denne inn i boliglånet ditt.

Gjennom Mileni kan du motta tilbud om forbrukslån, refinansieringslån med eller uten sikkerhet, lån med sikkerhet i bolig og fleksibelt bedriftslån.

Det som gjør denne låneagenten annerledes enn andre agenter er at du først sender inn en søknad til Mileni. Deretter vil de ta kontakt med deg for å bistå deg i å kartlegge din økonomiske situasjon. I denne prosessen vil de se på din betalingsevne og hvilke verdier du sitter på. Dette skiller denne låneagenten fra andre ettersom Mileni vil gå in i forhandlinger for deg og se hvilke tilbud som passer deg best. På denne måten får du en opplevelse av mer personlig oppfølging.

Selskapet har bare noen års fartstid i markedet og består av fire ansatte som er behjelpelig til å bistå kundene i søknadsprosessen. Kundeservice kan treffes på telefon eller via e-post mandag til fredag mellom klokken 10:00 – 18:00.

Samarbeidspartnere

For å kunne tilby sine kunder et godt utvalg tilbud har Mileni inngått avtaler med ni spesialiserte banker. Disse bankene har som fagfelt å se på lånemulighetene til kunder med negativ betalingshistorikk.

Mileni sine samarbeidspartnere er: Resurs Bank, Ya lånet, Bluestep Bank, Kraft Bank ASA, Instabank ASA, Bank2 ASA, Svea finans, Ikano Bank og Markedsstøtten AS.

Lånebeløp, renter og gebyrer

Mileni tilbyr flere lån med ulikt lånebeløp og vilkår.

Gjennom låneagenten kan du søke om et forbrukslån eller et refinansieringslån for å samle gjeld. Du kan lånte inntil 500 000 kroner og løpetiden er opptil fem år. Minste beløp for forbrukslån er 10 000 kroner. Nominell og effektiv rente settes etter en individuell vurdering av din økonomi, og varier fra tilbyder til tilbyder.

Velger du å søke om et lån med sikkerhet i bolig kan du få innvilget opptil 10 millioner kroner. Dette avhenger av boligens verdi og din inntekt. Du kan søke om refinansiering med sikkerhet fra 150 000 kroner. Her vil løpetiden for lånet være opptil 30 år.

Den effektive renten vil variere ut ifra flere faktorer som blir påvirket av din økonomiske situasjon. Normalt vil renten ligge mellom 3,99 % – 9,99 %. Den effektive renten er noe høyere.

I tillegg til lån til privatpersoner tilbyr også Mileni bedriftslån. Dette er en god løsning til deg som ønsker å ekspandere bedriften din eller løse kortsiktige utfordringer knyttet til drift. Renten for et slikt lån ligger fra 0,79 % og du kan låne opptil 2 millioner kroner. Det koster ingenting å etablere lånet, men det følger et gebyr på 249 kroner per måned som skal dekke månedlig rentekostnad for det du bruker.

Fordeler

-Kan søke med betalingsanmerkning
-Lånebeløp opptil 10 millioner kroner med sikkerhet
-Tilbyr lån med og uten sikkerhet
-Nedbetalingstid opptil 30 år
-Alle tilbud er uforpliktende og gratis
-Personlig oppfølging av kunderådgivere
-Tilbyr lån til bedrifter

Ulemper

-Må kunne stille sikkerhet for lånebeløp høyere enn 500 000 kroner
-Få samarbeidspartnere

Kriterier for innvilgelse

  • Du må være fylt 20 år
  • Årlig inntekt må være over 250 000 kroner

Ved søknad om forbrukslån uten sikkerhet:

  • Du kan ikke ha betalingsanmerkning
  • Ingen aktive inkassosaker registrert

Ved søknad om lån med betalingsanmerkning:

  • Du må stille sikkerhet i form av bolig
  • Krav om realkausjonist dersom du ikke eier egen bolig