Motty


Annonse
Eff.rente 14,15% 100 000 kr o/6 år, Kost: 37 120 kr Total kost: 137 120 kr

Nøkkeltall:

Effektiv rente: Fra 4,9 og opptil 26,9%
Lånebeløp:25 000 - 600 000
Løpetid:Inntil fem år for forbrukslån, 15 år for refinansieringslån.
Inntektskrav:230 000
Alderskrav:23 år

Kontakt:

Adresse: Storgata 3, 1607 Fredrikstad

Telefonnummer: 69 36 06 66

Nettside: https://www.motty.no

Åpningstider:

Mandag – Fredag: kl. 08.00 – 16.00

Lørdag: Stengt

Søndag: Stengt

Den norske låneagenten Motty ble utviklet og lansert i 2019 og er derfor en ny aktør på finansmarkedet. Likevel har låneagenten lang fartstid og står støtt i det norske markedet. Tjenesten er levert av Motty Telefinans AS, og har drevet med formidling av forbrukslån og refinansiering til privatpersoner helt siden 1985.

Låneagenten hjelper privatkunder med å sammenligne lån med og uten sikkerhet og kredittkort fra flere ulike aktører de samarbeider med. Å ta i bruk en låneagent er som regel både raskere og mer effektivt når det gjelder å spare tid både på selve søknadsprosessen, men også for å få en god oversikt over tilbud.

Det er mulig å få innvilget lån mellom 25 000 – 600 000 kroner uten sikkerhet og du vil kunne velge en nedbetalingstid på inntil fem år. Dersom du er på jakt etter å refinansiere allerede eksisterende gjeld tilbyr Motty, gjennom sine samarbeidende aktører, lån til refinansiering med en nedbetalingstid på 15 år. I tillegg til lån uten sikkerhet kan du søke om lån med sikkerhet og kredittkort gjennom Motty.

Når du skal søke om et lån gjennom Motty kan du enkelt gjøre dette selv via nett. Dersom du behøver hjelp kan du ta kontakt med kundeservice som vil bistå deg som kunde med søknadsprosessen. Når du får svar på lånetilbudene kommer disse i form av en totaloversikt slik at det blir lettere for deg å sammenligne lånetilbudene. Motty sitt kundesenter står klare til å hjelpe og bistå alle hverdager mellom klokken 08:00 og 16:00.

Samarbeidspartnere

Motty samarbeider med flere ulike aktører innenfor finans. Når du søker om lån gjennom låneagenten vil du søknaden vurderes av alle samarbeidspartnere. Dette øker muligheten for å få innvilget lån med bedre vilkår.

Motty sine samarbeidspartnere er: Santander Consumer bank, Collector Bank, Resurs Bank, Svea Finans, Optin Bank, BRAbank, EasyBank, Nordax Bank, BB Bank, Thorn Privat Finans, Komplett Bank, Instabank, Ikano Bank.

Lånebeløp, renter og gebyrer

Gjennom Motty kan du du søke om en låneramme mellom 5 000 og 600 000 kroner for lån uten sikkerhet. For lån uten sikkerhet er lånerammen 100 000 til 5 millioner kroner, og kan ikke overstige 85 % av boligens verdi. Hvor mye lån du kan få innvilget avhenger av din årlige inntekt, og hvor mye gjeld du har fra før.

Det vil også være ulike faktorer som spiller inn for fastsetting av renten din. Dette avhenger blant annet av hvilken kredittscore du får som sier noe om hvilken risiko du utgjør. Den laveste effektive renten du kan få gjennom Motty er 4,9%, mens den høyeste renten ligger på 26,9%.

Ønsker du å refinansiere gjelden din kan du søke om 25 000 til 600 000 kroner. Hvis du refinansierer med sikkerhet i boligen er grensen 15 millioner kroner. Renten ligger på mellom 6 % og 23 %.

Motty sine samarbeidspartnere tilbyr også kredittkort. Her kan du få inntil 150 000 kroner i kredittramme. Kunder får tilbud om en fast rente på 14,9 % og en rentefri periode på 30 dager.

Motty er en låneagent og tar ikke selv etableringsgebyr eller administrasjonsgebyr. I tillegg vil det være helt uforpliktende for deg å benytte deg av Motty, da det er de samarbeidende bankene som betaler for at du kan bruke tjenesten. Men du må betale etableringsgebyr og termingebyr til banken du inngår låneavtale med. Etableringsgebyr varier fra 0 til 1 990 kroner, og termingebyret varier fra 0 til 100 kroner.

Fordeler

-Gratis og uforpliktende å bruke
-En søknad, flere tilbud
-Mulighet for å låne opptil 600 000 kroner uten sikkerhet
-Kundeservice tilgjengelig alle hverdager
-Tilbyr lån med sikkerhet i bolig inntil 5 millioner
-Mulighet for refinansiering med eller uten sikkerhet

Ulemper

– Høy aldersgrense og inntektskrav

Kriterier for innvilgelse

  • Være minst 23 år gammel
  • Fast, årlig inntekt på minimum 230 000 kroner
  • Du har bodd fast i Norge de siste tre år eller er norsk statsborger
  • Det er ikke registrert betalingsanmerkninger på deg
  • Du har ingen aktive inkassosaker