Okida


Annonse
Lån 2 millioner | Effektiv rente 5,95 % Nedbetalt over 25 år | Totalt 3 668 446 k

Nøkkeltall:

Effektiv rente:Fra 5,2 %
Lånebeløp:300 000 - 20 000 000
Løpetid:1 - 30 år
Inntektskrav:250 000 kroner
Alderskrav: 23 år

Kontakt:

Adresse: Sandakerveien 138, 0484 Oslo

Telefonnummer: 404 56 333

Nettside: https://www.okida.no

Åpningstider:

Mandag – fredag: 08:00-20:00

Lørdag: 10:00-16:00

Søndag: 14:00-18:00

Tidligere gikk Okida under navnet Finanstipset, i dag eies de av Okida Finans AS. Tjenesten er relativt ny på finansmarkedet ettersom den ble opprettet så sent som i 2018. Låneagenten har spesialisert seg på omstartslån, boliglån og refinansiering med sikkerhet.

Okida har som mål å arbeide etter FNs Bærekraftsmål og med dette utrydde fattigdom, bekjempe ulikheter og i tillegg stoppe klimaendringene. Som en del av dette arbeidet har Okida som hensikt å tilby gode lånemuligheter med blant annet bedre rente. Tjenesten tilbyr derfor svært høye refinansieringslån til de som har sikkerhet i bolig med den hensikt å gi bedre betingelser.

Gjennom Okida kan kundene få lån fra 300 000 kroner opptil 20 000 000 kroner. Kunder med betalingsanmerkning eller inkasso er ikke hindret fra å søke om refinansiering gjennom denne låneagenten. De vil sende søknaden din ut til flere spesialbanker som har en lang erfaring med å arbeide med refinansiering av gjeld der kundene har en negativ betalingshistorikk. Formålet med dette er å hjelpe kundene med å oppnå en gjeldsfri hverdag raskere der de unngår å ha en negativ kredittverdighet med inkasso og betalingsanmerkninger. Mottoet til Okida er: «Rask og god økonomisk hjelp».

Okida tilbyr videre sine kunder en personlig rådgiver som bistår kundene gjennom hele søknadsprosessen. Dette er med på å frembringe trygghet i søknadssituasjonen. Kundeservice er tilgjengelig alle hverdager mellom klokken 08:00 og 20:00. De har også åpent i helgene. Kundene kan velge om de ønsker å kontakte kundestøtte gjennom telefon, chat eller e-post.

Samarbeidspartnere

Okida samarbeider med en rekke lånetilbydere og banker for å sikre kunder et bredt tilbud med finansielle tjenester. Å motta tilbud fra en av Okida sine samarbeidspartnere er fullstendig uforpliktende og gratis. Kundene velger selv hvilket tilbud de ønsker å benytte seg av. Rådgivningstjenesten er også gratis gjennom Okida.

Deres samarbeidspartnere er: Kraft Bank, Nordax Bank, MyBank, Bluestep, Balansebank, Bank2, Svea Finans, Resurs, BN Bank og Instabank.

Lånebeløp, renter og gebyrer

Gjennom Okida kan kunder søke om to ulike lånetilbud: lån til refinansiering og nytt boliglån. Lån til refinansiering kalles et omstartslån og forutsetter at kunden kan stille sikkerhet for lånebeløpet. Med et refinansieringslån er hensikten å samle allerede etablert gjeld for å bedre betingelsene og senke månedlige kostnader. Gjeld som er aktuell å refinansiere kan være forbrukslån, smålån og kredittkort.

Lånebeløpet varierer ut i fra den sikkerheten kundene kan stille for lånet. Om boligen har høy verdi, vil det være mulig å få innvilget et refinansieringslån som har et høyt lånebeløp. I teorien kan en kunde få innvilget lån opptil 20 millioner kroner med sikkerhet. Gjennom samarbeidspartnerne kan kundene låne opptil 85% av boligens verdi.

Okidas samarbeidspartnere tilbyr også boliglån og da med særlig fokus på de som har søkt i andre banker, men fått avslag. Det kan være ulike årsaker til avslag, men den vanligste grunnen er en negativ betalingshistorikk som for eksempel betalingsanmerkninger. Et boliglån med betalingsanmerkning er mulig å realisere gjennom Okida og dette er noe som skiller låneagenttjenesten fra andre finansinstitusjoner. For å få til dette krever Okida at kunden kan stille en form for sikkerhet. Dette kan variere, men vil som regel kunne dreie seg om en kausjonist eller medsøker, eller sikkerhet i eiendom.

Renten du kan få fastsettes etter en individuell vurdering av deg og din økonomi. Det vil derfor ikke være mulig å si nøyaktig hvilken rente kunden vil få på forhånd før det er gjennomført en kredittvurdering. Den laveste nominelle renten du kan få er 3,5 % og den høyeste ligger på 8,0 %. Effektiv rente er noen prosentpoeng over nominell rente.

Fordeler

-Valg mellom refinansiering eller nytt lån med sikkerhet
-Betalingsanmerkning eller inkasso er ingen hindring
-Løpetid på opptil 30 år
-Ingen termingebyr
-Godtar medsøker og kausjonist
-Innvilget lån opptil 20 millioner

Ulemper

-Kun ti samarbeidende banker
-Høy aldersgrense
-Må ha sikkerhet

Kriterier for innvilgelse

  • Du må være minimum 23 år
  • Inntekten din må være fast og minimum 250 000 kroner
  • Du må være norsk statsborger eller folkeregistrert i Norge
  • Må kunne stille med sikkerhet for lånet