Paymark Finans


Annonse
Eff.rente 23,0%, 35 000 kr o/5 år, kostnad 21 666,-, totalt 56 666,-.

Nøkkeltall:

Effektiv rente:Fra 12,0 %
Lånebeløp:10 000 - 70 000 kroner
Løpetid:2 - 5 år
Inntektskrav:Ikke oppgitt
Alderskrav:21 år

Kontakt:

Adresse: Innspurten 13A, 0663 Oslo

Telefonnummer: 21 61 00 25

Nettside: https://paymarkfinans.no/

Åpningstider:

Mandag – Fredag: 09:00 – 15:00

Lørdag – Søndag: Stengt

Lånetilbyderen Paymark Finans tilbyr finansiering gjennom Thorn Privat Finans. Selskapet Thorn Privat Finans AS har eksistert siden 1975, og Paymark Finans er bare et av flere underselskaper som tilbyr finansiering gjennom Thorn. Dette gir deg som kunde en ekstra trygghet, da selskapet har lang og bred erfaring med låneformidling, og er opptatt av forsvarlig utlån og sunne holdninger til økonomien.

Gjennom Paymark Finans kan du søke om lån uten sikkerhet. Dette er det eneste produktet som tilbys gjennom denne aktøren. Men, siden finansieringen foregår gjennom Thorn finnes det andre muligheter hos selskaper i samme konsern. Lånebeløp og vilkår vil avhenger av hvilke andre lånetyper du vurderer.

I tillegg til selve søknaden om lån, tilbyr Paymark Finans også flere gode hjelpemidler rundt lånesøknaden. Deres egen lånekalkulator viser for eksempel lånetilbud med både den laveste og høyeste renten, som gir et mer pålitelig bilde av kostnadene. For å se om lånet passer inn i din økonomi har de og et budsjettskjema som kan lastes ned, og brukes for å skaffe oversikt over privatøkonomien før du søker om lån.

Hovedkontoret til Paymark Finans ligger i Oslo, og deler adresse med Thorn Privat Finans. Kontoret kan ikke besøkes fysisk, men skulle du ha noen spørsmål kan du ta kontakt med kundesenteret alle hverdager mellom klokken 9:00 og 15:00. Utenfor åpningstid kan du ta kontakt på e-post, og få svar i løpet av neste arbeidsdag.

Paymark Finans har fokus på bærekraftig økonomi for deg som privatperson. Så har du noen spørsmål om lån, prosessen rundt, og hvilke tiltak du kan gjøre for å få orden på økonomien kan du ta kontakt med de. Kundesenteret tilbyr rådgivning i forhold til både lån, finansiering og budsjett, og er behjelpelig gjennom hele søknadsprosessen.

Samarbeidspartnere

Gjennom Paymark Finans kan du låne mellom 10 000 og 70 000 kroner, med en nedbetalingstid på to til fem år. Hva slags rente du får tilbud om varierer ut i fra din økonom. Men den nominelle renten ligger fra 12,0 % til 26,40 %. Den effektive renten ligger flere prosentpoeng over nominell rentesats.

Hvis ønskelig kan du tilbakebetale lånet uten ekstra kostnader, men da må lånet tilbakebetales i sin helhet. Lovgivningen sier at grensen for kostnadsfri tilbakebetaling er 50 000 kroner, men hos Paymark Finans er grensen på 70 000 kroner. Du kan med andre ord innfri hele lånet kostnadsfritt.

Gebyrene hos Paymark Finans er identiske med gebyrene hos Thorn Privat Finans, og avhenger av hvor høy lånebeløp du søker om. Etableringsgebyr er på 595 kroner for lån under 15 000 kroner, 995 kroner for lån til og med 35 000 kroner, og 2,8 % av lånebeløpet for lån over 35 000 kroner, med et minstebeløp på 980 kroner.

I tillegg til etableringsgebyret må det og betales et termingebyr hver måned. Beløpet fastsettes ut i fra hvilken faktureringsmetode du har valgt. Termingebyr for papirfaktura er 69 kroner, e-faktura 49 kroner og AvtaleGiro 29 kroner. I tilfelle forsinket betaling er purregebyret på 35 kroner uavhengig faktureringsmetode.

Lånebeløp, renter og gebyrer

Siden lånet finansieres gjennom Thorn Privat Finans, som også tilbyr låneforsikring, er det mulig å forsikre lånet. Låneforsikringen dekker dine månedlige avdrag i inntil 12 måneder, og gjelder hvis du skulle bli permittert, ufrivillig arbeidsledig eller sykemeldt. I tilfelle dødsfall vil forsikringen utbetale det resterende lånet.

Hvor mye forsikringen koster avhenger av hvilken dekningsgrad du ønsker. Det tilbys ulike forsikringer, som alle har ulike forsikringspremier og vilkår.

Fordeler

-Ingen krav om årlig inntekt
-Lav aldersgrense
-Fleksibelt lån som kan brukes etter eget ønske
-Mulighet for forsikring gjennom Thorn Privat Finans
-Kan søke om avdragsfrihet på lånet
-Fast rente gjennom hele nedbetalingsperioden
-Økonomiske fordeler ved å velge klimavennlig fakturering
-Mulighet for kostnadsfri tilbakebetaling

Ulemper

-Lavere lånebeløp
-Minimum to års nedbetalingstid
-Gebyrene fastsettes av lånebeløp, som er noe uoversiktlig
-Høye effektive renter på grunn av lang nedbetalingstid

Kriterier for innvilgelse

  • Må være minst 21 år gammel
  • Bodd i Norge i minst to år sammenhengende
  • Kan ikke ha noen betalingsanmerkninger
  • Ingen aktive inkassosaker