Santander Consumer Bank


Annonse
Eff. rente 10,36 %, lånebeløp kr 130 073 over 5 år. Kostnad kr 35 010. Totalt kr 165 083

Nøkkeltall:

Effektiv rente:8,60%
Lånebeløp:30 000 - 400 000 kroner
Løpetid:1 - 5 år for forbrukslån. 1-15 år for refinansiering.
Inntektskrav:200 000 kroner
Alderskrav:23 år

Kontakt:

Adresse: Strandveien 18, 1325 Lysaker

Telefonnummer: 21 08 30 00

Nettside: https://www.santanderconsumer.no

Åpningstider:

Mandag – Fredag 08.00 – 20.00

Lørdag 09.00 – 16.00

Banken Santander Consumer Bank har en lang historie på det norske finansmarkedet og er en del av verdens største banker. Santander kombinerer lokal tilhørighet med en svært stor global styrke, vil banken oppleves både trygg og tilgjengelig for norske kunder. Banken har en sikker drift og tar alltid nødvendige grep for å sikre at bankhverdagen for kundene blir møtt på en effektiv og økonomisk måte. Blant kundenes tilbakemelding kommer det frem at banken oppleves som tilgjengelig og imøtekommende.

Santander består i dag av over 1 200 ansatte spredt over de skandinaviske landene Norge, Sverige, Danmark og Finland. Banken er en del av det globale bankkonsernet Banco Santander. I dette konsernet finner vi over 200 000 ansatte og over 150 millioner kunder spredt over hele verden.

Banken har som mål å være en moderne bank med nyvinnende teknologi, og et helhetlig banktjenestetilbud som imøtekommer kundenes behov og ønsker. Blant deres nyvinnende teknologi, kan Santander skryte av å ha vært den første banken i Norge som lanserte Apple Pay. I tillegg er de godt i gang i disse dager med å lansere bilabonnementet SHFT.

Samarbeidspartnere

Santander Consumer Bank samarbeider med en rekke ulike aktører på markedet for å sikre sine kunder et rikt tilbud av lån og låneformidlere.

Blant deres samarbeidspartnere innen formidling av lån finner vi:

 • Axo Finans AS
 • Scoopr Refinansiering AS
 • STK Finans AS
 • Folkelånet Telefinans
 • Lendo AS
 • Centum Finans AS/Freedom/Zmarta
 • Sambla AS
 • Zensum AS
 • Salus Group Norge
 • Tjenestetorget AS

Fordelen med at Santander har mange samarbeidspartnere faller kundene til gode. Et rikt utvalg ulike aktører sikrer gode lånebetingelser og et godt utvalg vilkår og alternativer innen bank og finans.

Lånebeløp, renter og gebyrer

Når det gjelder hvor mye du kan låne, vil dette avhenge av dine personlige økonomiske forhold. Det samme gjelder når renter skal fastsettes. Gebyrer er faste, men vil også avhenge av lånebeløp. I tillegg tilbyr Santander sine kunder låneforsikringen Santander SAFE. Skulle du miste evnen til å betjene lånet ditt, er du sikret økonomisk gjennom forsikring slik at lånet likevel blir betalt.

Forbrukslån

Du kan låne mellom 30 000 – 400 000 kroner når du søker om et forbrukslån gjennom Santander. Et forbrukslån har fem års nedbetalingstid. Rentene, nominell og effektiv fastsettes individuelt etter en helhetlig vurdering foretatt av banken i hvert enkelt tilfelle. Likevel kan du regne med at renten varierer fra 8,70% til 16,25%. Etableringsgebyr for nye lån er 950 kr. Termingebyr for nye og eksisterende lån er 30 kr per måned.

Billån

Skal du kjøpe bil, kan et billån fra Santander være en god løsning. Renten fastsettes etter en individuell vurdering og starter på 5,10%. I tillegg til lånet følger det noen gebyrer med opprettelsen av nye billån. Disse er:

 • Tinglysningsgebyr: 1 051 kr
 • Etableringsgebyr: 2 000 kr
 • Termingebyr: 60 kr

Refinansiering

Dersom du har behov for å samle en del dyr smågjeld, kan et refinansieringslån være en god løsning. På den måten samler du flere forpliktelser og får en bedre økonomisk oversikt. Hos Santander får du refinansieringslån med en rente som varierer fra 5,70% til 30,00%. Du kan låne mellom 30 000 – 400 000 kroner for å refinansiere annen gjeld.

Fordeler

-Global bank med tilknytning til Norge
-Flere lånetilbud
-Gode fordeler som kunde
-Låneforsikringen Santander SAFE
-Betalingsfrie måneder tilbys kunder
-Rabatter på leiebil og ved kjøp av diesel eller bensin
-Regnes for å være mer enn bare en bank av sine kunder

Ulemper

-En del gebyrer ved de ulike banktjenestene
-Svært høy minstesum ved forbrukslån og refinansiering
-Høy aldersgrense for å søke om lån

Kriterier for innvilgelse

For å søke om et lån hos Santander Consumer Bank må du:

 • Være fylt minimum 23 år
 • Ha en inntekt som er på minimum 200 000 kroner per år
 • Du kan ikke være registrert med betalingsanmerkninger
 • Det er også et krav om at du ikke har noen aktive og pågående inkassosaker når du søker om lån
 • Et lån innvilges etter at det er foretatt en kredittvurdering som tilfredsstiller bankens krav til søker