Sbanken


Annonse
Eff. rente 10,19%. 90 000 kr over 5 år. Kostnad 21 380 kr. Totalt 101 380 kr

Nøkkeltall:

Effektiv rente:8,23-21,23%
Lånebeløp:25 000 - 500 000
Løpetid:1-5 år
Inntektskrav:Ingen krav til minsteinntekt
Alderskrav:23 år

Kontakt:

Adresse: Folke Bernadottes vei 38, 5147 Fyllingsdalen

Telefonnummer: 55 26 00 00

Nettside: https://sbanken.no

Åpningstider:

Mandag – fredag: 07:00 – 22:00

Chat: 07:00 – 21:30

Bedrift: 08:00 – 16:00

Lørdag – søndag: 10:00 – 18:00

Chat: 10:00 -17:30

Dette er en norsk bank med hovedkontor i Bergen. Sbanken ble grunnlagt i april 2000 og var på dette tidspunktet Norges første bank som var en ren nettbasert bank. I begynnelsen var banken en del av det svenske konsernet Skandiakonsernet, men i 2015 ble banken en selvstendig norsk bank. Nylig ble banken kjøpt opp av DnB Bank ASA som i dag fungerer som deres moderorganisasjon. Det er ansatt ca 350 personer i Sbanken og de har i dag omtrent 500 000 kunder.

Sbanken er en heldigital nettbank som har gått fra å være en liten aktør i et stort marked, til å bli en konkurransedyktig bank. De tilbyr sine kunder en rik portefølje av banktjenester som er særlig utviklet med kundene i fokus. Dette har gjort at de i hele 21 år har vært blant de bankene som rager høyt på kundebarometeret. Her får du ikke bare vanlige banktjenester, men også refinansiering, boliglån, forbrukslån, billån og kredittlån.

Lånebeløp, renter og gebyrer

Sbanken tilbyr sine kunder en rekke lånealternativer. Blant deres lånetilbud finner vi:

 • Boliglån
 • Forbrukslån
 • Billån
 • Kredittlån

Boliglån fra Sbanken

Når du søker om boliglån gjennom Sbanken vil du få tilbud om lån fra 3,45% rente. Du kan også få tilbud om fastrente på boliglånet, da fra 5,17%. Det er også mulig med et rammelån med en rente fra 2,99%.

Hvor mye du kan låne i boliglån avhenger av personlige og individuelle forhold knyttet til din økonomi.

Gebyr for boliglån hos Sbanken:

 • Etableringsgebyr: 0,-
 • Termingebyr: 0,-

Forbrukslån

Når du søker om forbrukslån gjennom Sbanken vil du få tilbud om dette med en effektiv rente fra 8,23%. Rentefastsettingen avhenger av personlige økonomiske forhold og blir satt etter en individuell vurdering. Du kan låne mellom 25 000 – 500 000 kroner.

Gebyr for forbrukslån hos Sbanken:

 • Etableringsgebyr: 0,-
 • Termingebyr: 0,-

Billån

Sbankens billån tilbys kundene med en rente fra 4,69%. Hvordan renten vil utvikle seg handler om økonomiske individuelle forhold. Gebyrer som følger et billån fra Sbanken er som følger:

 • Etableringsgebyr: 0,-
 • Termingebyr: 0,-
 • Statens tinglysingsgebyr: 1051,-

Fordeler

-Sbanken har flere gunstige låneavtaler kundene deres kan gjøre god nytte av.
-Blant annet har ikke Sbanken gebyr for sine tjenester. Det betyr at når du søker om et lån i denne banken, behøver du ikke å tenke på etableringsgebyr eller termingebyr. Du betaler renter og det du låner, men ikke noe mer utover dette.
-Sbanken har i tillegg en lang fartstid på markedet som en ren nettbank. Det betyr at deres rutiner og tjenester er godt utviklet for god tilgang og brukervennlig grensesnitt.
-Mulighet for å binde renten
-Fleksible låneløsninger
-Gode betingelser

Ulemper

-Fastrentelån skaper forutsigbarhet, men mindre fleksibilitet
-Ved å innfri lån tidligere enn normert tid kan resultere i økonomisk tap
-En liten aktør
-Må ha konto i banken
-Medlåner på søknader er ikke mulig

Kriterier for innvilgelse

For å søke om forbrukslån må du være minimum 23 år. Du kan heller ikke ha inkasso eller betalingsanmerkninger registrert på deg.

I tillegg må du oppfylle følgende krav for å søke om lån i Sbanken:

 • Norsk statsborger eller være bosatt i Norge de siste tre år.
 • Ha fast bostedsadresse.
 • Fast inntekt

Når du søker om et lån i Sbanken vil banken raskt gå i gang med å behandle søknaden din og du vil få svar innen 24 timer. Som regel vil du allerede etter 1-4 timer motta et lånetilbud fra banken. Det er fullstendig uforpliktende å motta tilbud fra banken og du velger selv om du ønsker å godta eller avslå tilbudet.

Får du søknaden din innvilget kan du digitalt signere låneavtalen. Så snart banken har mottatt signaturen din vil de kunne utbetale lånet. Dette tar som regel 1-3 virkedager før pengene er registrert på kontoen din.

Alle lånesøknader, uavhengig av lånealternativ, forutsetter en godkjent lånesøknad som baserer seg på en tilfredsstillende kredittvurdering. Det er også ved en kredittvurdering at det regnes ut en kredittscore som vil avgjøre betingelsene for lånet du søker. Betingelsene for lånet er blant annet lånesum og rentefastsetting.