Scoopr


Annonse
Eksempel: 65.000,- over 5 år, effektiv rente 14 %, kost. 24.093,-, tot beløp. 89.093,-

Nøkkeltall:

Effektiv rente:fra 7,9%
Lånebeløp:5 000 - 500 000 kroner
Løpetid:1 - 15 år
Inntektskrav:120 000 kroner
Alderskrav:20 år

Kontakt:

Adresse: Henrik Ibsens gate 100, 0255 Oslo

Telefonnummer: 418 00 000

Nettside: https://www.scoopr.no

Åpningstider:

Mandag – Torsdag: 08:00 – 20:00

Fredag: 08:00 – 17:00

Lørdag: 10:00 – 14:00

Søndag: 12:00 – 16:00

Som sammenligningstjeneste for forbrukslån og refinansiering har Scoopr flere samarbeidspartnere og lånetilbud. Denne tjenesten gjør det mulig for deg å sammenligne og innhente tilbud fra flere aktører på markedet for å sikre deg de beste betingelsene.

Scoopr er ikke blant de største på finansmarkedet, men har vært en del av sammenligningstjenestene for norske kunder helt tilbake til 2005. I tillegg hjelper Scoopr kundene med å finne frem til det lånetilbudet som passer deg og din økonomi best.

Selskapet går inn under navnet Scoopr AS og holder til i Oslo. I sin stab har de med seg 15 fulltidsansatte som er klare for å ta i mot kunders forespørsler og bistå i søknadsprosessen.

Blant lånetilbudet du kan motta tilbud om er forbrukslån, smålån og refinansieringslån.

Samarbeidspartnere

Selvom Scoopr er en liten bedrift og sammenligningstjeneste som tilbyr å hjelpe kunder med å finne frem til det beste tilbudet, samarbeider de med de mest ledende aktørene på markedet.

Samarbeidspartnerne er: Bank Norwegian, Collector, Komplett Bank, Ekspress Bank, Santander Consumer Bank, DnB, Nordax Bank, Ya Resurs, re:member, Avida, Ikano Bank, Instabank, TFBank, Svea Finans og Lea Bank.

Scoopr har flere samarbeidspartnere som bidrar til at du som kunde får et større marked å søke på. I tillegg vil du få muligheten til å innhente tilbud fra ulike aktører og dermed også sikre deg et lån med svært gode betingelser. Behandlingsprosessen går like raskt som om du skulle sende inn søknaden direkte til en bank, men du sparer tid i selve søknadsprosessen. Fremfor å søke til en og en bank, blir en og samme søknad sendt til flere aktører samtidig.

Lånebeløp, renter og gebyrer

Blant lånene som tilbys varierer lånebeløpene ut ifra hvilket tilbud du ønsker å søke på. Lånebeløpene starter på 5 000 kroner og strekker seg til 500 000 kroner. Nedbetalingstiden for et forbrukslån er opptil fem år. Er det derimot et refinansieringslån du søker vil du kunne velge opptil 15 år løpetid for lånet.

Renten du får fastsatt for ditt lån baserer seg på en individuell vurdering og behandling av søknaden din. Det vil si at renten ikke er fast, men vil bli satt ut ifra et helhetlig bilde av deg og din økonomi. Den laveste effektive renten hos Scoopr ligger på 7,9%, og høyeste effektive rente er 39,68%.

Når du søker om et lån, blir det lagt til et etableringsgebyr som er en engangssum du må betale. Dette gebyret ligger på 995 kroner. I tillegg vil det legges til et termingebyr på 29 kroner. Velger du å motta faktura digitalt slipper du å betale 45 kroner i fakturagebyr.

Låneforsikring

Som en ekstra sikkerhet kan du ved flere anledninger velge å forsikre lånet ditt hos en av de samarbeidende aktørene til Scoopr. Da vil du være sikret dersom du skulle havne i en økonomisk situasjon der du ikke vil kunne betjene lånet ditt. Blant annet tilbyr Santander, DnB og Ikano Bank låneforsikringer til sine kunder.

Forsikringspremien varierer, men vil legges til lånets totale pris og er noen prosent av lånesummen, som oftest mellom 2 – 4 %. Det er viktig å lese gjennom betingelsene for forsikringen slik at du vet når den inntreffer og hvilke forutsetninger som må ligge til grunn for at du skal være dekket.

Fordeler

-Høyt antall samarbeidspartnere med et godt rykte
-Svært effektiv saksbehandling med mulighet for svar innen 4 timer
-Å bruke en låneagent sparer deg for mye tid
-Gjør sammenligningen enklere
-Enkel søknadsprosess
-Fleksibel kredittramme
-Du kan søke om refinansieringslån
-Tilbyr smålån

Ulemper

-Scoopr tilbyr ikke låneforsikring
-Ingen mulighet for avdragsfrihet

Kriterier for innvilgelse

For å kunne søke om lån gjennom Scoopr er det noen krav du må tilfredsstille for at bankene skal kunne behandle søknaden din.

  • Du må være fylt minimum 20 år
  • Inntektskravet er minimum 120 000 kroner
  • Du må ha fast inntekt
  • Ingen betalingsanmerkninger
  • Du må enten være norsk statsborger eller har vært bosatt i Norge de siste tre årene.
  • Det stilles også krav om fast bostedsadresse.