Thorn


Annonse
Eff. rente 26,0%, 25 000,-, o/5 år, kostnad 17 588,-, totalt 42 588,-

Nøkkeltall:

Effektiv rente:Fra 12 %
Lånebeløp:10 000 – 100 000
Løpetid: 2 - 5 år
Inntektskrav: Ikke oppgitt
Alderskrav:21 år

Kontakt:

Adresse: Innspurten 13a, 0663 Oslo

Telefonnummer: 21 61 00 00

Nettside: https://www.thorn.no/

Åpningstider:

Mandag – Fredag: 09:00 – 15:00

Lørdag – Søndag: Stengt

Thorn Privat Finans har siden 1970 hjulpet låntakere med å finne gode økonomiske løsninger. Banken er opptatt av å gi ansvarlig og personlig rådgivning, samt skreddersy finansieringen etter din økonomi. Målet er å tilby fleksibilitet og trygghet.

Banken har i dag 40 ansatte ved sitt kundesenter i Oslo. Her kan lånekunder ta kontakt alle hverdager, mandag til fredag, fra klokken 09:00 til 15:00. Kundesenteret svarer på spørsmål og hjelper med låneprosessen. Senteret kan også nås på telefon og e-mail. Dersom du foretrekker at banken tar kontakt med deg, kan du legge igjen navn og telefonummer i kontaktskjemaet på Thorns nettside.

Gjennom Thorn kan du søke om lån uten sikkerhet, enten til forbruk eller til refinansiering. De tilbyr tre ulike lånevarianter, enten med eller uten låneforsikring, til forbruk, samt samlelån til refinansiering. Thorn tilbyr og egne løsninger for kjøp av produkter til hjem og fritid gjennom ProduktFinans.

Under hele låneprosessen vil Thorn være behjelpelig med personlig råd i forhold til kundens økonomi. Dette vil også si å fraråde kunden å ta opp lån dersom avdragene viser seg å bli for høye. De kan også anbefale et annet lån enn det kunden har søkt om.

På bankens nettside finnes en egen lånekalkulator som vil gi deg en idé om størrelsen på månedlige avdrag. Kalkulatoren tar utgangspunkt i ulike nominelle renter avhengig av hvilket lån du er interessert i. Den tar også utgangspunkt i at avtalegiro er valgt. Thorn har også gjort klart et budskjettskjema som kan lastes ned fra nettsiden.

Thorn Privat Finans har ulike typer lån du kan velge mellom. Lånene kan brukes etter eget ønske, men har ulik låneramme og betingelser.

Nominell rente varierer fra 12 % til 26,40 %, og etableringsgebyret varier fra 595 til 995 kroner for lån under 35 000. Lån over 35 000 har et etableringsgebyr på 2,8 % av lånebeløpet. Termingebyr avhenger av hvordan faktura blir tilsendt, 69 kroner for papirfaktura, 45 kroner for e-faktura og 29 kroner for AvtaleGiro.

Lånebeløp, renter og gebyrer

Thorn Privat Finans har ulike typer lån du kan velge mellom. Lånene kan brukes etter eget ønske, men har ulik låneramme og betingelser.

Nominell rente varierer fra 12 % til 26,40 %, og etableringsgebyret varier fra 595 til 995 kroner for lån under 35 000. Lån over 35 000 har et etableringsgebyr på 2,8 % av lånebeløpet. Termingebyr avhenger av hvordan faktura blir tilsendt, 69 kroner for papirfaktura, 45 kroner for e-faktura og 29 kroner for AvtaleGiro.

PrivatLån Pluss

Dette lånet er tilpasset hver enkelt lånekundes behov. Lånet har en låneramme fra 10 000 til 70 000 kroner, og har en fast årlig rente som settes individuelt. Nedbetalingsplanen, og månedlige avdrag, kan endres helt gebyrfritt.

TryggLån

Lånerammen på dette lånet er 10 000 til 50 000 kroner, og har samme betingelser knyttet til rente og gebyr som alle usikrede lån fra Thorn.

I motsetning til andre låneprodukter kommer dette lånet med en egen betalingsforsikring. Dette gir en ekstra trygghet til låntakeren, i tilfelle arbeidsledighet. Forsikringer dekker avdragene i en periode på inntil 12 påfølgende måneder.

Pauselån

Et Pauselån har en låneramme fra 10 000 til 100 000 kroner, og de samme gebyrene som øvrige lån. Fordelen med dette alternativet er at lånet kan settes på pause, ved at låntaker får innvilget to betalingsfrie måneder gjennom nedbetalingstiden.

Samlelån

Thorn Privat Finans tilbyr også muligheten til å refinansiere gjeld opp til 250 000 kroner. Ved å samle flere lån til ett, kan du spare penger hver måned og samtidig få bedre oversikt over egen privatøkonomi. Etableringsgebyret er på 6,5 % av lånebeløpet.

Betalingsforsikring

Thorn Privat Finans tilbyr betalingsforsikring i tilfelle alvorlig sykdom, dødsfall, ufrivillig arbeidsløshet og midlertidig arbeidsuføre. Denne forsikringen må tegnes utenom, og har bestemte vilkår knyttet til dekningsgrad og kostnader.

På generelt basis vil en betalingsforsikring dekke de månedlige kostnadene i inntil 12 måneder mens låntaker er arbeidsledig, permittert eller sykemeldt. I tilfelle dødsfall vil hele lånebeløpet betales og gjelden blir slettet.

Fordeler

-Lån tilpasset hver enkelts behov
-Muligheter for fast årlig rente
-Lav aldersgrense
-Ingen krav om fast årlig inntekt
-Forsikring mot arbeidsløshet
-Muligheter for to betalingsfrie måneder
-Refinansiering av lån opp til 250 000 kroner
-Seriøs og ansvarlig rådgivning om din privatøkonomi
-Rask tilbakemelding på lånesøknad
-Egne løsninger for kjøp av produkter med nedbetaling

Ulemper

-Ikke mulig å låne over 250 000 kroner
-Store variasjoner blant gebyrene

Kriterier for innvilgelse

  • Må være over 21 år gammel
  • Bodd i Norge i minimum to år
  • Ingen betalingsanmerkninger