Zmarta


Annonse
Eff. rente 15,52 % 75 000 kr o/5 år, kostnad 30 509 kr, totalt 105 509 kr.

Nøkkeltall:

Effektiv rente:6,06 % - 37,54 %
Lånebeløp:5 000 til 600 000 kroner
Løpetid:1 - 15 år
Inntektskrav:120 000 kroner
Alderskrav:20 år

Kontakt:

Adresse: Postboks 1102 Sentrum, 0104 Oslo

Telefonnummer: 23 96 70 10

Nettside: https://www.zmarta.no/

Åpningstider:

Mandag – Torsdag: 08:00 – 20:00

Fredag: 08:00 – 17:00

Lørdag – Søndag: 10:00 – 15:00

Etablert i 1999 er Zmarta en av de eldste sammenligningstjeneste for finans på markedet. De er en uavhengig tjeneste som eies og drives av i dag av Zmarta Group. Men siden oppstarten har selskapet hatt flere navn, og hatt fokus på ulike aspekter innenfor finansverdenen. De startet som Bolånsservice i Sverige, og har siden etablert seg i både Finland og Norge.

Zmarta tilbyr i dag sammenligningstjenester for forbrukslån, lån med sikkerhet i bolig, billån uten sikkerhet og bedriftslån, samt forsikring og strøm. De samarbeider med flere aktører slik at de kan tilby deg som forbruker de beste og rimeligste lånene, forsikringene og strømavtalene på markedet. Har du betalingsanmerkning kan du få hjelp av Zmarta til å refinansiere med sikkerhet i boligen.

Zmarta har kontorer i Oslo, Stockholm, Ängelholm, Jönköping og Helsinki, men disse kontorene kan du ikke besøke fysisk. Har du behov for hjelp eller ønsker rådgivning kan du ta kontakt med kundesenteret i hverdager og helger. Du vil da få gode tips og råd til søking av lån, og hva du burde se på etter å ha mottatt lånetilbud.

Samarbeidspartnere

Zmarta samarbeider med flere ulike aktører innenfor lån og refinansiering, strøm og forsikring. Dette gjør det mulig å sammenligne og finne frem til gode tilbud for deg som forbruker.

Zmarta samarbeider med følgende aktører om lån:

Avida Finans, AS Financiering, Collector Bank, Express Bank, Easybank, Ikano Bank, Instabank, Komplett Bank, Lea Bank, Nordea, Nordax Bank, Northmill Bank, Optin Bank, re:member, Resurs, Santander, SVEA, TF Bank og Thorn Privat Finans.

Lånebeløp, renter og gebyrer

Zmarta tilbyr ikke selv lån, men er en sammenligningstjeneste på nett som lar deg sammenligne, søke om og inngå avtaler med aktuelle aktører om lån, strøm og forsikring. Så lånebeløp, renter og gebyrer, samt andre kostnader, vil variere ut i fra hvilken aktør du inngår en avtale med.

Forbrukslån og lån uten sikkerhet

Hos Zmarta kan du søke om 5 000 til 600 000 kroner i forbrukslån, som og kan brukes til kjøp av bil og refinansiering. Rentene varierer fra 4,9 % til 23,4 % nominell rente, og 6,06 % og 37,54 % effektiv rente. De settes av aktøren etter en individuell vurdering av din økonomi.

Forbrukslån og lån med sikkerhet har to faste gebyrer, etableringsgebyr og administrasjonsgebyr. Gebyrene settes individuelt av bankene, og varierer fra aktør til aktør. Etableringsgebyr varier fra 0 – 1 990 kroner, og administrasjonsgebyr fra 0 til 100 kroner.

Boliglån

Du kan søke om boliglån gjennom Zmarta, men dette lånet må brukes til refinansiering av eksisterende boliglån. Lånerammen er på 85 % av boligens verdi, og lånet kan brukes til å nedbetale annen gjeld, for eksempel forbrukslån og kredittkort.

For å kunne søke om boliglån gjennom Zmarta må du ka kontakt med dem på telefon. Sammen vil dere fylle ut søknaden om lån, som videresendes til alle aktørene de samarbeider med. Tjenesten er helt gratis å benytte seg av, og du kan velge å takke nei til lånetilbudene.

Rentene på boliglån, eventuelt lån med sikkerhet, er lavere enn lån uten sikkerhet. Nominell og effektiv rente varierer fra aktør til aktør, og det oppgis ingen grense. Etableringsgebyret fastsettes etter en rente av lånebeløpet, og termingebyrene varier fra 0 til 100 kroner.

Låneforsikring

Zmarta tilbyr også utgiftsforsikring, også kjent som lånforsikring, som gir deg en økonomisk trygghet om det skulle skje noe uforutsette knyttet til egen helse eller arbeidssituasjon. Forsikringen hjelper deg gjennom en vanskelig periode, slik som sykemelding og alvorlig sykdom, dødsfall, permisjon og ufrivillig arbeidsløshet.

Fordeler

– Sammenligningstjenester for flere finansielle produkter
– Uforpliktende og kostnadsfritt å benytte
– Sammenligner lån for deg basert på en søknad
– Sparer deg for tid og potensielt penger
– Samarbeider med mange finansielle aktører
– Lave minstekrav for inntekt og alder
– Tilgjengelig på telefon og chat for hjelp og rådgivning

Ulemper

-Ingen spesielle ulemper

Kriterier for innvilgelse

  • må være minst 20 år gammel
  • ha en årlig inntekt på over 120 000 kroner
  • må ha lignet/skattet i Norge i mer enn tre år
  • kan ikke ha noen betalingsanmerkning eller inkassosaker ved forbrukslån